حجتالاسلام بناری با ضروری خواندن ارتباط مداوم و گسترده با مؤسسه آینده روشن تصریح کرد: «پیشنهاد میشود طرح اولیه زمینه همکاریها در قالب تفاهمنامهای تدوین شود و در آن همکاریهایی همچون فعالیت در همایش دکترین مهدویت دیده شود، البته نباید از برنامههای بلندمدت هم غافل شد».
وی همچنین فعالیت اعضای هیأت مدیره انجمن تعلیم وتربیت در مراکز و مؤسسات علمی همچون جامعهالمصطفی، مؤسسه امام خمینی و حوزه علمیه خواهران را فرصت مناسبی برای همکاری مطلوب علمی برشمرد.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین سید مسعود پور سید آقایی، رییس مؤسسه آینده روشن، در سخنانی با بیان این که پژوهشگران حوزه علمیه توانایی پردازش مباحث تربیتی و ارتباط آن با مسأله مهدویت را دارند، خواستار حضور علمی و فعال کارشناسان انجمن تعلیم و تربیت حوزه در نهمین همایش دکترین مهدویت شد.
وی همچنین تشکیل کمیسیون علمی تعلیم و تربیت در نهمین همایش دکترین مهدویت را با مدیریت انجمن تعلیم و تربیت حوزه پیشنهاد کرده است.
بر اساس این گزارش، شناسایی پایاننامهها با محوریت تربیت و مهدویت و یا تربیت و انتظار، موضوع شناسی پایاننامهای جهت دسترسی دانشجویان و طلاب دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد، و تقویت ارتباط با انجمن و کارگروههای تعلیم و تربیت دیگر مراکز علمی از سوی کارشناسان این نشست پیشنهاد شده است.
در ادامه این نشست حجج اسلام رزاقی، فقیهی، هاشمپور، جعفری و لطیفی به بیان دیدگاههای خود در عرصه زمینههای همکاری این انجمن با مؤسسه آینده روشن پرداختند.
علی اسفندیار، 9بهمن1391، خبرگزاری آینده روشن